Pulvermoses - Instant Wisdom

Pulvermoses - Instant Wisdom

Här finns bland annat...

- uppgifter om utställningar
- en och annan bild
- kortare funderingar.
Funderliga tankar finns annorstädes:
Din vän misantropen
Kanske får jag så småningom lite ordning på min sajt (igen):
Motvalls

Var finns/fanns mina foton?

UtställningarPosted by Hans Sjöberg 2018-04-07 09:32:25
På Västergötlands museum i Skara finns jag alltid närvarande smiley
Jag har fotograferat till basutställningen "Mellan is och eld" och den kommer, precis som benämningen antyder, finnas där en halv evighet.
Jag har också foton i några av de böcker som producerats av anställda på museet och på ett eller annat sätt associerade författare.

I en vandringsutställning med ämnet "trähus" finns också några av mina foton. Var utställningen finns just nu, eller om den fortfarande cirkulerar har jag ingen aning om. Den vara producerad regionalt med Vänersborg som centrum.

Västergötlands museum ligger också på ett lager av mina foton som har använts och kan användas emellanåt.

Jag vet inte riktigt hur man ska räkna min medverkan i Riksfotosalongen och Västsvenska fotosalongen, eftersom det i princip fungerar som en "tävling" (jag gillar inte tävlingar...).
I alla fall; jag har varit representerad vid några tillfällen. Bland annat i Borås (Abecita konstmuseum) och Skara. De övriga tillfällen har jag glömt. Diplom och plaketter ligger i nå'n låda nå'nstans, men jag orkar inte titta efter...

"Tankestänk" naturligtvis - men den utställningen har en egen kategori i bloggen.

I höstas (2017) ställde jag ut några foton tillsammans med Jeanette Håkansson (glaskonst) och Anna Bergström (keramik). Mycket givande när olika konstformer är representerade samtidigt.

Som en parentes kan jag nämna ett stolt tillfälle i mitt fotoliv. Jag fick min första bild såld och publicerad när jag var 15 år.
Jag fick 50 spänn och den publicerades i "Hille kyrkoblad! smiley







  • Comments(0)//pulvermoses.motvalls.se/#post2